Termeni și condiții

Bine ați venit pe AsiMed!

AsiMed este un site educațional care are ca scop furnizarea de informații generale aparținând domeniului sanitar. Accesarea și folosirea asimed.net („site”) sunt gratuite, sub rezerva respectării de către autori / utilizatori a următorilor termeni și condiții („T&C”).  Dacă nu sunteţi de acord cu T&C, vă rugăm să nu vizitați / utilizaţi site-ul.

Termeni

autor: prin acest termen se înțelege acea persoană care a scris un comentariu pe una din paginile / postările site-ului și / sau a trimis un mesaj prin intermediul formularului de contact.

utilizator: prin acest termen se înțelege persoana care accesează și utilizează site-ul.

Condiții

Administratorii site-ului au dreptul de a modifica în orice moment T&C, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor / utilizatorilor. După publicarea modificărilor aduse T&C pe site, acestea se aplică automat. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe site fiecare dintre utilizatorii site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi AsiMed, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii şi utilizatorii acordă site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.

Informațiile prezentate pe site nu reprezintă recomandări medicale. Vă sfătuim, ca pentru orice problemă de sănătate, să consultați medicul sau după caz, farmacistul!

Pentru orice nelamurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact.